Как да разпознаваме ангелското присъствие?

Дадох си сметка, че не съм писала за това, сега ще опитам да хвърля светлина върху темата „Как да разпознаваме ангелското присъствие?“ С течение на времето разбрах, че всеки от нас усеща ангелите, използва интуицията си, има сънища, които са астрални пътувания, но НЕ ЗНАЕ КАК да разпознава тези състояния, не че не се е научил да ги прави! Истината, скъпи мои приятели, е че не са ви нужни нито дебелите книги, нито специални свещи, аромати за да можете да медитирате – всички тези способи са от допълнителна помощ, но можем и без тях!

  • Започни да си водиш дневник – Помоли се на своя ангел хранител (ангел пазител или както го наричаш), призови го наум или на глас и наблюдавай изменения в тялото си като потръпване, изпотяване, пеперуди в стомаха и т.н. при всеки е различно, но обикновено има един „малък гъдел“ който ще забележиш – запиши го в дневника! Ако не се получи нищо първия път, увери се че си на тихо и спокойно място (заключи се в тоалетната ако трябва) и призови ангела си три пъти – пак наблюдавай себе си и записвай. След време ще установиш това чувство, което се повтаря всеки път, когато говориш / се молиш на ангелите. Ще се научиш да го разпознаваш и понякога, когато го изпиташ в тежка ситуация, ще знаеш че това значи „С теб сме“.
  • Медитация или как да се научим да медитираме – Ти го правиш всеки ден, от години наред, без да си даваш сметка за това! Медиите, писателите, съвременните реклами  украсиха този термин и го направиха да звучи много далечен, абстрактен, изглежда нещо сложно, което отнема време и изисква специален тренинг! Всъщност медитираш всеки път когато задълбочено мислиш за нещо, погледа ти блуждае и някой ти каже „ехо, върни се тук“, когато си представяш – фантазираш, когато сънуваш с отворени очи, на английски език имат израз daydreaming. Не е необходимо да си накичен с много бижута с полускъпоценни камъни, да носиш ориенталски дрехи и прочие, някои хора са намерили тези способи за допълнителен комфорт, но можем и без тях. Аз си бях купила една книга за медитирането, която ми изглеждаше толкова сложна, че я оставих настрани „да й дойде времето“ и то никога не дойде, още не съм я прочела! В комплекта имаше свещи, глупости, много ритуално и сложно ми изглеждаше всичко, казах си не е за мен, не съм дорасла. Но сега осъзнавам колко лесно е всичко, ТИ, скъпи читателю вече медитираш, аз ще ти помогна да го осъзнаеш, да си повярваш!
  • Ангелските знаци – В Youtube говорех за това, но не съм го писала, затова ще го включа и тук. Има често срещани и повтарящи се знаци, които хората са разбрали че са съобщения от ангелите, сега ще ги изброя, но не забравяй че всичко е много индивидуално и ти можеш да откриваш свои знаци. Първата стъпка е да си с отворено съзнание, отворени очи и уши както казваме и да се оглеждаш за тези знаци, тогава ще ги виждаш по-лесно. Често срещани ангелски знаци са: намирането на монети на необичайни места; намирането на пера, повтарящи се еднакви числа (на часовника, по касови бележки, билети, банкноти и т.н.); да попиташ нещо и да получиш отговора чрез случайно дочут разговор, песен, телевизионно предаване и т.н.; аз примерно стоях на спирката наскоро, призовах ангелите да ми помогнат за нещо и в следващия миг по улицата премина камион с табелка на стъклото „ANGEL“ – това е неминуемо знак, но не могат всички да бъдат описани. Помниш ли за воденето на дневник? Забелязвай, пиши, след време като четеш дневника си ще откриеш повтарящите се знаци при теб, ще откриеш шаблона.
  • Интуицията – Всеки от нас ежедневно използва интуицията си, това не е нещо което се учи на специален курс, който струва стотици левове! Всеки от нас има интуиция, просто някои са се научили да чуват вътрешния си глас повече, след като са отворили очи и уши да слушат, както вече стана дума. Знаете колко психологични екперимента има за това, как не забелязваме околния свят, когато вниманието ни е концентрирано. Това е така защото човешкия мозък, колкото и да е гениален, има ограничени възможности. Ако се зазяпаме в едно нещо, пропускаме всичко останало или поне повечето. Затова се настрой че искаш да наблюдаваш и чуваш, усещаш интуицията си, това е първата крачка. Втората е може би да си записваш. Не съм аз човека, който да те учи, а твоя собствен опит 🙂 Аз само ще ти споделя своя опит, методите които са свършили работа при мен и много други хора, ще опитам да изясня някои широко разпространени заблуди, но черната работа ще трябва ти да я свършиш. Спомняш си израза „Ако човек сам не си помогне и Господ не може да му помогне!“ има причина да го кажат хората! Интуицията е първото усещане, което получаваме за нещата – когато се чудиш дали да избереш ляво или дясно примерно, или по-важен избор в живота си, малкото върешно усещане което се появи първо е интуицията! След него започват съмнения, размисли и никога не можеш да вземеш решение – започваш да си гледаш на карти и т.н. да си помогнеш 🙂 Когато се научиш да чуваш това малко тихо гласче, което първо се обажда и му се довериш, ще започнеш да си спестяваш много усилия и главоболия. Записвай си! Какво ти е казала интуицията и какво се е случило после, пиши и датите, чети, анализирай и ще се увериш, че вътрешния ти глас е бил прав, ама кой да го слуша…
  • Сънища – ако се събудиш с ясни спомени за съня си, ако си го преживял много истински, най-вероятно и почти сигурно е че това е било астрално пътуване. Самото чувство за този сън е по-различно от останалите. Записвай си! Само така ще го установиш!

Сподели ми своите трикове и улеснения за връзка с висшите сили в коментарите по-долу, може да са полезни на някой друг. Благодаря!

Comments

comments