Седмична прогноза – 11 до 17 Януари 2016

11 & 12.01.2016 – понеделник и вторник – Петица Въздухweekly card reading kamy dova

Понеделник и вторник рискуваме да правим избори, които не са много мъдри. Трябва внимателно да обмисляме нещата и да търсим алтернативи. Ако попаднете в затруднена ситуация се опитайте да си направите изводите за в бъдеще. Имайте предвид и гледната точка на отсрещната страна, както и мотивите на всички хора замесени в ситуацията, не прибързвайте с крайни реакции. Не е подходящ момент за предприемане на сериозни действия, подписване на договори, започване на бизнес и т.н. Ако ще подавате документи и не е спешно, изчакайте сряда / четвъртък.

 

 

weekly card reading kamy dova14 & 15.01.2016 – четвъртък и петък – Тройка Огън

Изобилие, парични постъпления, успешно завършване или начало на проектите ви. Много добър период за правене на дългосрочни планове, в същото време може да предприемете вече първите стъпки по своя план. Нужно е да се заредите с търпение, тъй като картата показва много положителни символи и благоприятен период, но ще е нужно време и няма да се реализират идеите ви за ден-два, а ще отнемат седмици и месеци. Ако все още имате някакви съмнения по отношение на мечтите си, напишете ги на един лист и изгорете листа. Отпратете тревогите и насочете вниманието си към реалното разрешаване на ситуацията, в която сте поставени.

 

 

weekly card reading kamy dova16 & 17.01.2016 – събота и неделя – Шестица Въздух

Уикенда обещава да е спокоен и радостен! Разрешили сме дилемите през работната седмица и от събота нататък нещата вече изглеждат много по-добре. Краят на трудна ситуация! Каквото и да ви е измъчвало до петък, вече е отминало и можете спокойно да се насладите на почивните дни. На повечето от вас излиза пътуване – среща с приятели, роднини, това може да е пътуване в рамките на града, а може и да е надалеч. Ако все още има неща, които ви измъчват, тази карта ви дава съвет да отидете на ново място, да помислите трезво, да промените обстановката. Това пътуване е ключът към разрешаване на проблемите ви. Понякога е нужно просто един ден да си починем и да променим фокуса си, за да се върнем свежи, заредени с нови сили и идеи. Подхождайте към въпросите логично и разумно.

За тази седмична прогноза с Таро карти е използвана колодата Ангелско Таро на Дорийн Върчу и Радли Валънтайн (Angel Tarot cards by Doreen Virtue & Radleigh Valentine)

Автор: Ками Дова – Сертифициран Гадател с Ангелски карти (от Дорийн Върчу)

Comments

comments