Седмична прогноза – 18 до 24 Януари 2016

седмична прогноза с Ангелски карти

Понеделник до Сряда – 18/20.01.2016 – Страст / Ентусиазъм – Доверете се на новите си увлечения, проекти и идеи. Отдайте се на новите връзки в лични си живот. Отделете време за всичко, което правите с голямо желание и страст. Периодът е подходящ също за разкрасяване, нова прическа, подмяна нагардероба – ако не купуване на нови дрехи, то може да ги пренаредите и да ги носите в нови артистични съчетания. Творчески и амбициозни дни до сряда включително. Ако обаче продължавате да играете на сигурно и се страхувате да поемете рискове, това може да ви отегчи и да доведе дори до депресия. Ангелите са отвърнали на молитвите ви чрез тази новородена искра, запалена във вас под формата на ентусиазъм. Може да се обръщате към Архангел Ханиел да развива вашите скрити таланти и да развивате успешно уменията си.

Четвъртък и Петък – 21/22.01.2016 – Нежност / Умереност – Бъдете много внимателни в отношението към самите себе си в края на работната седмица. Заобиколете се с мили хора, приятна обстановка и щастливи събития, доколкото това зависи от вас, разбира се. Не забравяйте лечебната сила на музиката – може да я слушате в колата си на път за работа, в леглото вечер, или ако сте много заети може да си отделите само 5 – 10 мин на ден, но личното време, кратката почивка и музикалните звуци ще имат много ползотворно влияние в тези дни. Ако самите вие умеете да свирите на музикален инструмент, сега е момента да изпълните една песен. А може и точно с нея да зарадвате вашите близки и да им подействате терапевтично. Щастлив цвят за четвъртък и петък е Тюркоаз – може да го гледате и да си мислите за ваше желание, да носите дреха с този цвят или бижу с камък Тюркоаз. Архангел Сандалфон ще ви помага вашите мисли и действия да бъдат умерени, нежни, но в същото време силни и успешни.

Събота и Неделя – 23/24.01.2016 – Кристално Ясни намерения – През уикенда вече трябва да сме наясно какво искаме, ако това ще ви помогне напишете си плана на дигитален файл или лист хартия, важното е да се организирате и да имате ясен план – какво искам да постигна? какъв е следващия ми проект? към какво се стремя през 2016? това са само няколко примерни въпроса, които могат да ви насочат. Архангел Михаил ще е с вас да ви закриля. Единственото условие за успех е да знаете ЯСНО какво ТОЧНО искате и да следвате намеренията си с непоколебима вяра. Синият цвят и лилавият ще ви носят късмет през тези дни. Ако имате кристали може да ги подържите в ръка, да ги носите на бижу, да ги поставите в стаята / офиса си или да си направите лечебна вода (внимание, не всички кристали е препоръчително да се потапят във вода). Навън сега е зима – от небето валят хиляди миниатюрни кристалчета, защо просто не се насладите на една кратка разходка на свеж въздух?

Успешна седмица на всички!

За прогнозата тази седмица бяха използвани картите – Архангелски гадателски карти на Дорийн Въчру.
Автор: Ками Дова – Сертифициран Гадател с Ангелски карти (от Дорийн Върчу)

Comments

comments