Седмична Таро прогноза 4-10 Януари 2016

Седмична Таро прогноза – 4 до 10 Януари 2016

Седмична Таро прогноза 4-10 Януари 2016

4 -5.01.2016 (Понеделник и Вторник) – Принц Пролет – Време е за незабавни действия. Всичко което сме отложили заради почивните дни вече трябва да бъде свършено. Могат да се появят пречки, които обаче успешно ще преодолеем. Във взаимоотношенията силни чувства и страст. Началото на седмицата ще е много активна и ще имаме доста задължения. Или може би така ще ни се стори след дългата почивка?

7-8.01.2016 (Четвъртък и Петък) – Асо Пролет – Отново карта на действието! От Понеделник до Петък цялата работна седмица ще бъде много активна и трябва да сме готови. Смело и с щастие да си следваме мечтите и плановете. Картата обещава много добри възможности в кариерата – нова работа или повишение. Направете първата стъпка към осъществяването на плановете си, дори все още да не знаете всички подробности около проекта, нещата ще се изяснят по-късно.

9-10.01.2016 (Събота и Неделя) – Принц Лято – Уикенда е посветен на любовта! Очаква ви влюбване или за тези от вас, които вече са улучени от стрелата на Купидон – преоткриване на романтиката във взаимоотношенията. Очаква ви много емоционално изживяване и е нужно да останете на Земята, както се казва, а не в облаците, за да не си причините страдания по-късно. Ако това е нов човек, който навлиа в живота ви, този Принц на лятото е много чаровен и лесно ще си паднете по него, но имайте едно на ум, че той е влюбен в самата любов, а не във вас, и скоро може да потегли някъде с друга. Бъдете предпазливи.

 

За тази седмична прогноза с Таро карти е използвана колодата Таро Карти с Феи на Дорийн Върчу и Радли Валънтайн (Fairy Tarot cards by Doreen Virtue & Radleigh Valentine)

Автор: Ками Дова – Сертифициран Гадател с Ангелски карти (от Дорийн Върчу)

Comments

comments