ГРИВНА 7 ЧАКРИ / 7 CHAKRAS BRACELETS

гривна 7 чакри модел 16Амулет гривна 7 Чакри е уникален по рода си, това е гривна която съдържа по един полускъпоценен камък, отговарящ на всяка една от седемте главни чакри (енергийни центрове) в тялото, балансира чакрите и ви поддържа в хармония и баланс.

1. Коренна (Коренова, базисна) чакра – Гранат стимулира мисленето. Усилва съпротивителните сили и насърчава честността.  Заменя отрицателните чувства на гняв, завист и ревност с любов. Подпомага издигането на партньорството на следващ етап.
2. Сакрална чакра (Сексуална) – Карнеол съдейства за бързия успех в кариерата, подходящ е за ученици и студенти. Стимулира творческото начало, разсейва негативните енергии и ги заменя с положителни. Помага да намерите насоките в живота си. Балансира храносмилането. Бременни жени го използват при болки в корема. Насърчава образуването на нови кръвни клетки. Използва се за лечение на отворени рани, ревматизъм, камъни в бъбреците и други бъбречни проблеми. Предпазва хората от гняв, ревност, завист, омраза и депресия. Пречи нa другите да четат мислите ви.
3. Чакра на слънчевия сплит (пъпна) – Жълт Авантюрин помага за вземане на решения и повишава креативността. Добър камък е за писатели, художници, музиканти и други хора в творческата сфера.  Полезен за белите дробове, сърцето, надбъбречните жлези и пикочно-половата система. Носи късмет.
4. Чакра на сърцето – Нефрит укрепва силите, дарява дълголетие, прогонва нещастието и неуспехите, помага на самотните хора. Зеленият нефрит побеждава злото в човека и го кара да се промени към по-добро. Астролозите го препоръчват за всички знаци на Зодиака. Повдига самочувствието и е от полза при взимането на важни решения,
които да определят посоката на живота ви. Подпомага елиминирането на токсини от черния дроб и бъбреците и помага за облекчаването на стреса.
5. Чакра на гърлото (шията) – Син ахат създава спокойствие, Подпомага достигането на по-високи духовни измерения и общуването с ангели. Улеснява комуникацията по време на трудни времена, помага ви да говорите пред публика и изглажда дискусиите. Вдъхновяващ и защитен камък. Използва се при лечение на артрит, главоболие, храносмилателни проблеми и растеж на костите.
6. Челна чакра (заповедна, трето око) – Лапис Лазули увеличава интелекта, мъдростта и лидерските качества, насърчава интуицията.  Предпазва от психически атаки. Лекува безсъние и освобождаване от тревоги; щитовидната жлеза, укрепва врата и гласните струни, гърлото и всякакви възпаления на врата и главата.
7. Коронна чакра (Хилядолистен лотос, над главата) – Аметист има успокояващ и релаксиращ ефект, насърчава здравословните навици за сън, когато е поставен върху тялото или под възглавницата. Помага да контролираме негативните мисли и дава проницателност в бизнес делата. Отваря вратите към духовните преживявания, предпазва от черна магия и спомага развитието на психическите способности. Камък на промяната. Помага за преодоляването на стари емоционални рани и заздравява психиката. Помага за облекчаване на мигрената и главоболие причинено от нерви. Използва се също и за подобряване на концентрацията. Успокоява психични разтройства, пречиства кръвта и укрепва имунната система, както и балансира и лекува всички чакри.

Изберете любимия си модел гривна 7 чакри от онлайн магазина.

Comments

comments