Моята история

Това е моята история за това коя съм, за световете ми, за талантите ми. Написана накратко по мои спомени и разкази на роднини.

Когато съм била на около 3-4 години съм казвала, че се страхувам от Кикумац. Никой по това време не е знаел кой е той и са си мислели, че е детска измислица, чак след много години попаднахме на една книга за Атлантида, където прочетохме за Кукумац (Кетцалкоатл), който е бил древен бог. Обичала съм да рисувам с черен цвят, не съм контактувала много с другите, предпочитала съм да си играя сама. Сестра ми разказва че съм била много учудена защо съм тук (на Земята),  не ми било тук мястото и съм си мислела, че аз съм отделно от майка ми, баща ми и сестра ми. Аз лично имам спомени как си мислех, че те са от друга планета, през деня са ми родители, семейство, а вечер са някакви извънземни. Предполагам, че по това време съм имала проблясъци на спомени от предишни животи.

Когато бях наоколо 5-6 години, една вечер на село, бях си легнала вечерта и гледах през прозореца на стаята. Там видях едно око, статично, просто стоеше по средата на прозореца и ме гледаше. Страшно много се изплаших, вцепених се от страх и може би след около поне 10 минути успях да събера сили след като една кола премина по улицата и освети прозореца, станах, светнах лампата и изтичах при баба и дядо. Разказах им за случката, а те го отдадоха на преминаващатия автомобил, но не беше така, защото аз видях това око докато улицата беше тъмна. С други думи никой не ми повярва защото бях дете. Помня, че винаги ме е било страх да се разхождам сама в тъмното по стълбището или по коридорите примерно, защото усещах нечие присъствие, усещах че не съм сама и се оглеждах назад, може би още тогава съм усещала своя ангел хранител, но не съм разбирала че това е той.

10 години по-късно започнах да разговарям със своя ангел хранител. Като се замисля защо точно тогава, може би защото по това време имах труден период, и двамата ми родители бяха в чужбина за известно време и тогава имах най-голяма нужда от него и той започна да ми говори. Не че изведнъж съм започнала да чувам гласове, всичко се случи постепенно, като първо разговаряхме чрез автоматично писане, след това телепатично. Аз съм claircognizant, видът интуитивност който чувствам е получаване на знания под формата на идеи и мисли, понякога просто знаете някои неща без да разбирате откъде. Случвало се е да усещам физически (clairsentient), да чувам някои неща (clairaudient), в последно време имам видения (clairvoyant) докато правя Рейки сеанс, но най-често по телепатичен път получавам информация.

През следващите десетина години се получи на затишие, комуникацията ми с моя ангел беше сведена до минимум, да не кажа че съвсем изчезна. Обяснявам си го с факта че тогава бях заета с други неща, нямах проблеми, не се нуждаех толкова от него като че ли. Живеех няколко години в чужбина, след това реших да се върна временно в България. Времето прекарано тук отдадох на самоусъвършенстване, себепознание и духовно израстване. Отново потърсих връзката с моя ангел хранител, открих Рейки практиката и духовно се преродих!

Следва продължение

За мен е огромна радост да ви споделя – вече съм Рейки Мастер-Учител! Намасте! Учител: Рейки Мастер Радка Йорданова

След това станах сертифициран Гадател с Ангелски карти (Certified Angel Card Reader) & Специалист по определяне на вида Земен Ангел (Realm Reader) . Учител: Дорийн Върчу

Практикувам вече и медитативна регресия – завръщане в минали животи. Учител: Рейки Мастер Кирил Стоянов

Специалист по Феите (Certified Fairyologyst) – Аз съм първата Българка, завършила този курс, както и първата в Монреал, която се занимава с това Учител: Дорийн Върчу

Следва да завърша курса си по Ароматерапия. Не спирам да се развивам! Затова сме на Земята, да се учим!

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress

Всички международни поръчки ще бъдат с начислена стойност на доставката От Канада до България Отмяна