Ангелските числа 111

111 е силно число на проявление, сбъдване, разкриване и съдържа характеристиките и енергията на числото 1 и на кармичния учител числото 11. Цифрата 1 означава увереност, независимост и уникалност, мотивация, ново начало и стремеж напред, прозрение, самоуправление, вдъхновение, позитивност и постигане на успех. Числото 11 ни казва, че да се свържем с нашия Висш-Аз означава да знаем и да живеем нашата духовна мисия и житейска цел. Числото 111 е символ на принципите на духовно пробуждане и просветление, с висока енергия, вдъхновение и интуиция, себеизразяване и чувствителност. Ангелското число 111 е съобщение от вашите ангели, да бъдете много наясно с мислите и идеите, които постоянно са в ума ви, тъй като те се проявяват бързо във вашата реалност. Уверете се, че вашите вярвания, мисли и нагласи са позитивни и оптимистични, за да привлече енергиите на изобилие и баланс в живота си. Ангелското числото 111 означава, че за вас се е отворил енергиен портал и това бързо ще направи вашите мисли реалност.

Когато забележите, че числото 111 ви се явява често, отбележете си какви мисли имате в този момент. Когато се появява поредица от числа 111, анализирайте мислите си и се уверете че мислите само за това, което искате да имате и да се случи, а не какво не искате. Подбирайте мислите си внимателно, не се концентрирайте върху страховете си, защото рискувате да се сбъднат.

Обърнете специално внимание на вашите мисли и идеи, тъй като те разкриват отговорите на вашите молитви. Вашите позитивни вярвания и оптимистична нагласа ще ви помогнат да сбъднете своите желания и да постигнете вашите цели и стремежи. Те също така ще ви помогнат да изпълните вашата духовна и житейска мисия. Ангелско Числото 111 и ви съветва да подпомагате и да вдъхновявате хората чрез вродените си способности, разчитайки на вътрешната си мъдрост и интуицията да ви води. Бъдете вдъхновяваща пътеводна светлина, която да донесе просветление на другите и да допринесе за повишаване на духовното осъзнаване. Вярвайте, че ангелите ви подкрепят във вашата духовна работа. След като числото 111 започне да се появява и го забележите, повтарящата се серия цифри обикновено се променя в други номера и съобщения, тъй като вашите ангели имат нови и различни съобщения които да ви изпратят.

Източник – Angel Numbers – Joanne Sacred Scribes

Comments

comments