Мълчана Вода - Богоявление

Нощта срещу Богоявление и Мълчаната Вода

Поверието гласи, че вечерта на Богоявление5ти срещу 6ти Януари, в полунощ небето се разтваря и Бог застава на този портал и изпълнява желание! Нарича се още нощта на мълчаната вода, нарича се с желание вода, която се оставя да „мълчи“ цяла нощ под звездите. Ето как се прави:

Мълчана Вода - БогоявлениеВечерта на 5ти срещу 6ти Януари се прави т.н. „мълчана вода“, наричат се желания и те се сбъдват!

Вземете чаша вода и налейте вода от чешмата (ако е питейна) или минерална. След това изнесете водата навън – на прозореца, терасата, двора. Дръжте чашата с две ръце и постойте за минутка тихо без да говорите, като се опитате да усетите енергията на водата. След това кажете името си на глас! Така водата ще ви познава. Ако наоколо има хора, може да го прошепнете, важното е да се изрече. След като „се представите“ на вашата вода, постойте още малко с нея, подишайте чист въздух и след това се приберете, но чашата оставете навън. Нека тя остане няколко часа там да се пречисти и „измълчи“. Ако температурите са минусови, използвайте подходящ съд и оставете водата за по-кратко време, според вашата ситуация.

Малко преди полунощ се върнете при мълчаната вода. В полунощ срещу Водици (Богоявление) водата чува и сбъдва желания. Отново хванете чашата с две ръце, направете връзка с водата, отнасяйте се с нея като с живо същество. Намислете най-съкровеното си желание! Кажете го на глас над водата си. След това отново постойте заедно около минутка. Визуализирайте сбъдването на своето желание – в какво се изразява, какво ще ви се случи, как си го представяте? Вижте картината в ума си! И накрая отново на глас кажете старото силно заклинание „Реченото ми да бъде сторено!“ Покрийте чашата с бяла кърпа (бяла салфетка) и се приберете. Оставете водата да престои цяла нощ (отново казвам ако е -20 оставете я за няколко минути след това я поставете на прозореца / перваза вкъщи).

На сутринта на 6ти Януари – Водици – първо идете при водата си. Измийте си очите с тази вода и отпийте глътка от своето Сбъдване! Пийте на малки глътки и опитайте да усетите силата на водата и сбъдването на вашето желание! Накрая поклонете глава пред водата и й благодарете. Приберете я вкъщи. Може да я изпиете цялата, може да пиете по малко от нея или на напръскате дома си и вещите си с нея. Тя е толкова силна, колкото е вашата вяра!

И нека реченото да бъде сторено!

Comments

comments