Българските Ясновидци

Проект „ Българските Ясновидци“

Ако ти си ясновидец, интуитивна личност, енергиен лечител, гадател с Таро или Ангелски карти, практикуваш Регресия, Медитация или друга духовна практика, четеш и пишеш на български език, си ДОБРЕ ДОШЪЛ / ДОБРЕ ДОШЛА в проекта!

Мисия: Да обединим всички български ясновидци *(екстрасенси), независимо дали това е тяхната професия, призвание или хоби. Всеки който използва или иска да развие интуитивните си способности може да участва в групата. Ние не сме конкуренти! Съединението прави силата – това е нашият национален девиз и мотивацията ни да се съберем в една точка от интернет пространството за да бъдем максимално полезни на самите себе си и на всички, които имат нужда от помощта ни, както и да разпространим духовно просветление по света!

Какво означава ясновидец / екстрасенс? В българския език думата ясновидец се е наложила като обединяващия термин на хората със свръхсетивни усещания, а по-точна би била думата „екстрасенс“, която буквално се превежда от „extra sense“ – свръхсетивност, шесто чувство. Екстрасенс е човек, който използва своята интуиция за да усеща енергията на други хора, да предусеща бъдещите събитията или да разчита миналото. Може да получи информация за човек по негова снимка, предмет който е носил или само по името и рождената му дата. Има няколко вида екстрасенси:

 • Clairvoyanceясно виждане, от там и терминът ясновидец; човек който получава информация под формата на визуални образи. Той/тя вижда картини, символи, усещането се оприличава на това да мечтаеш или сънуваш с отворени очи, виждаш нещо с ума си в повечето случаи, но може и да виждат със зрителните си органи.
 • Clairaudience – ясно чуване; човек с тези способности чува думи, изречения, имена, звуци, под формата на мисли или чува звуците със слуха си (което е по-рядко).
 • Clairsentience – ясно усещане; това са емоционални усещания като радост, тъга, страх и др. или физически усещания като изтръпване, болка, затопляне и т.н. Човекът получава отговори чрез емоции и телесни усещания. Например усещане за тежест в гърдите му говори, че човекът на когото гледа е имал сърдечни проблеми; или свиване на стомаха и неприятно чувство може да го предупреди да не предприема дадено действие.
 • Claircognizance – ясно знание; екстрасенсът получава информация директно (през коронната си чакра, третото око) той/тя знае за фактите без да знае източникът на информацията и защо е така, получава директното знание и отговори от своя Свръх-Аз, който има достъп до цялата налична информация във Вселената.

В повечето случаи хората със свръхсетивни усещания имат няколко от гореизброените способности и ги използват едновременно.

*български ясновидци – няма значение от какъв произход сте, какво е вашето гражданство, ако можете да четете и пишете на български език и имате желание за участие – заповядайте!

Условия за участие: Да имате желание за духовно развитие и желание да помагате на другите. Няма да се разделяме на учители и ученици, защото всеки тук ще има възможност да се учи от по-напредналите, и на свой ред да учи новодошлите.

Видове участие:

 1. Група – Присъединете се към Facebook групата за да участвате в дискусиите и да получавате известия за публикации и събития. Канете приятели, които биха имали интерес!
 2. Онлайн реклама – Изпратете ми вашето име (името с което работите), имейл и линк към уебсайт или facebook страница, за да ги публикувам в общата директория.
 3. Групови упражнения – В Блога ще публикуваме упражнения, където всеки желаещ ще може да тренира интуитивните си способности. Пример за такова упражнение е снимка на човек, без да се дава информация за него. Вие ще пишете своите предположения – как се казва, от къде е, жив или починал, ако е починал каква е била причината, какъв е бил животът му/й и т.н. след седмица ще публикувам отговорите за да сравните доколко добре се справяте. С времето ще ставате все по-добри! Всичко е въпрос на практика!
 4. Писане на статии на духовни теми – Можете да пишете статии, проучвания или блог публикации с ваши спомени, мисли, разсъждения. Ще бъдат подписани от ваше име, с линк към вашия уебсайт
 5. Гледане на карти – ще се редуваме с теглене на карта на деня. Публикувайте вашето собствено тълкувание на изтеглена от друг ясновидец карта. Обменяйте опит като гледате един на друг, така ще се запази балансът получаване-даване, а и предсказанието ще е по-обективно ако не са замесени емоции. Ще има възможност и да гледате на хора, които се нуждаят и изпращат въпросите си до нас.
 6. Facebook редактори – ако искате да станете редактор на страницата www.facebook.com/kamydova333 да публикувате статии на духовни теми, цитати, клипове, изпратете ми имейл за участие на info@kamydova.com
 7. Списъкът ще бъде допълван. Изпращайте ми своите идеи и предложения! Благодаря ви!

Целта е да се усъвършенстваме, да се учим, да се подкрепяме и да си помагаме, но това не означава че няма да имате възможност и да получавате възнаграждение за труда си. Може чрез проекта да намерите своите клиенти, ученици, както и да получавате възнаграждения за написаните статии.

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress

Всички международни поръчки ще бъдат с начислена стойност на доставката От Канада до България Отмяна