Как да поръчам от сайта на Ками Дова?

Тази статия ще ви научи как да поръчате от сайта на Ками Дова?

След многобройни ваши запитвания как се прави онлайн поръчка от сайта, как да изтеглите безплатни продукти и как да се запишете за промоциите, направих кратко описание с видео към него.

Вижте видеото „Как да поръчам от сайта на Ками Дова“. В това видео ще видите как да добавите продукт или услуга към пазарската си кошница, как да се регистрирате като онлайн потребител и как да завършите поръчката си. Същите стъпки следвайте и при безплатните продукти. Самият продукт е с цена 0 $, излиза с етикет „Безплатно“, трябва да го добавите в кошницата чрез бутона Купи, след завършване на поръчката ще имате незабавен и постоянен достъп до файла.

Пак по този начин се поръчват и онлайн курсовете на страницата ми. Ако курсът е вече онлайн, веднага след заплащане ще получите учебните материали, като линк от който можете да ги свалите. Ако курсът е нов и има начална дата в бъдеще, както примерно 7 Дневен Курс Открий Житейската си цел, то достъп до файла ще имате след началната обявена дата, в случая 30ти Април.

За да следите всички нови промоции, курсове, уроци, статии и медитации, регистрирайте се за новините!

Comments

comments