Гадателски карти Архангели

Как се гледа на карти?

Как се извършва гледането на карти? Дали гадателските карти са толкова силни, че повлияват бъдещето ни според това какви карти теглим? Или може би се нареждат магически по начин, който ни показва бъдещето? Нито едното! Начинът по който картите работят е значително по-прост. Изтегляме гадателските карти по Закона за Привличането. В зависимост от въпроса ни, ангелите ще ни напътстват към картата с най-близко значение, до съобщението което искат да ни изпратят. А много често и потвърждават посланията си като повтарят една и съща идея с различни карти! Ето по този начин избираш картите от тестето и не можеш никога да сбъркаш! Плюс това, картите в предсказанието не показват задължително това, което неизбежно ще ти се случи, те просто те съветват, че ако продължаваш по същия път и начин, това ще е очаквания и възможен резултат. Ти имаш свободна воля и по всяко време си свободен да промениш себе си, държанието си, възприятията си. Гадателските карти са просто добър и мил съветник!

Как става гледането на карти онлайн?  Вече е остарял този метод, при който гадателят дава на клиента да изтегли сам картите си. В днешно време всеки гадател на Таро или Ангелски карти зарежда картите със своя енергия и ги изтегля сам. Таро картите и гадателските карти са инструмент много чувствителен на енергии и ако бъдат докоснати от друг човек, различен от гадателя, той трябва отново да ги пречисти и зареди. Всъщност клиента може да присъства в стаята където се извършва гледането, но гадателя задава въпросите и тегли картите. Това прави възможно извършването на гледане на карти от разстояние. Тези гледания се наричат още дистанционно гледане, гледане по телефон, гледане по имейл, Skype гледане и т.н.

 1. Научи се да се предпазваш– ще научим да правим енергийна защита чрез медитация или визуализиране. Един от начините е да затвориш очи, да си представиш бяла светлина около себе си, да призовеш своите Ангели Хранители и да помолиш да те пазят и защитават, както и да те напътстват.
 2. Пречисти помещението – Използвай молитва, релаксираща музика, аромати или комбинация, за да изпаднеш в медитативно състояние. Поеми дълбоко въздух 3 пъти. Призови Архангел Габриел, Архангел Рафаил, Михаил, Бог, или когото чувстваш близък. Използвай лична молитва, с твои думи, преди да започнеш гледането. Пример: „ Мили Боже, мои Ангели Хранители и Ангели Хранители на моя клиент, моля бъдете с мен сега. Помогнете ми да изпратя на своя клиент цялото божествено напътствие, което Господ и Ангелите ми изпращат чрез гадателските карти. Амин!“
 3. Подготовка на картите … Ако искаш да научиш още, запиши се на Курс за Предсказания с Ангелски карти

След завършването на курса ще можете да правите по-задълбочени и точни предсказания с карти, които ще носят на вас и на клиентите ви много благословии.

Курсът включва подробности за Ангелските карти, но е създаден за да ви бъде от помощ с ВСЕКИ вид карти – било то традиционно Таро, Ангелски карти или други Гадателски карти. Това е интензивен курс с практическа насоченост, ще имате възможността да направите 13 предсказания за себе си и други хора.

Какво ще научите?

 • Енергийна защита и пречистване
 • Разликата между видовете карти за предсказания – Таро, Ангелски карти, Гадателски карти
 • Как да се подготвите преди гледането
 • Гледане с една карта, ежедневно гледане, предсказание Да или Не, Къде, Кога
 • Как да провеждате гледания за клиенти
 • Как да интерпретирате картите без да четете упътването
 • Ще придобиете яснота и увереност в способностите си чрез 13 упражнения
 • Ще научите разликата между видовете нареждания на картите
 • Работа с няколко тестета карти наведнъж за по-подробно предсказание
 • Задълбочено изучаване на 3те основни вида предсказания: Романтични, за Здраве и за Житейска цел
 • Как да превърнем гледането на карти в кариера – практически съвети и маркетинг подкрепа

Времетраене: 6 часа

Цена: редовна цена 360 лв (с възможност за 3 месечни вноски по 120 лв)

НОВО – формат „Самостоятелен“ цена само 120 лв! Прочети повече за новия курс за карти тук.

Формат: Лични уроци или Skype уроци, PDF учебни материали, Онлайн поддръжка, Упражнения и Сертификат

Включени в цената:
Сертификат (изпратен онлайн, висока резолюция)
PDF учебни материали за всички Skype ученици от България ИЛИ принтирани учебни материали за учениците на място
28 теми / приблизително 6 часа
Формат А: 1 ден курс на място + няколко онлайн дискусии върху вашите упражнения
Формат Б: Skype курс с видео връзка, разделен на няколко дни, според вашия график
13 упражнения
Онлайн поддръжка (безценна, тъй като вярвам в преподаването на частни уроци с по един ученик и ползата от личното внимание което се обръща на всеки индивидуално, ще съм на линия за всички ваши въпроси)
Facebook група, където всички завършили курса могат да обменят опит.

Comments

comments