Медитация за финансов просперитет

Искам да ви разкажа за това колко достъпна е медитацията за всички хора и колко ефикасна е тя, какви невероятни и бързи резултати дава!

На посещение в Монреал, Канада беше през Октомври 2015 Рейки Мастер Кирил Стоянов. Имах щастието да се запозная лично с него и да бъда инициирана в практиката Регресия. Заедно с него и прекрасна група хора, почти всички занимаващи се с Рейки, проведохме заедно редица медитации. Всички те бяха насочени към духовно усъвършенстване, личностно израстване, връзка с висшите духовни сили, но имаше една която малко се различаваше от останалите. Именно за нея ще ви разкажа сега. Тя беше наречена „Медитация за финансов просперитет“, насочена повече към материалните ни нужди, защото в такъв свят живеем и за да има баланс и хармония, не бива да пренебрегваме и тази част от себе си. Бях приятно изненадана колко незабавен и стимулиращ ефект имаше тя и се надявам с този разказ да запаля интереса и у вас към медитирането, защото е толкова лесно, бързо и достъпно, а се постигат такива невероятни резултати, че не бива да пренебрегваме този метод за материализиране на желанията си!

По време на медитацията, Мастерът или водещият медитацията изрича думи, които вие слушате със затворени очи, и по този начин ви въвежда в състоянието, което ви позволява да успокоите ума си и да контактувате със своите ангели, духовни водачи, Бог. Всеки може да медитира! Не се изискват предварителни познания или умения! И така, мислено трябваше да се пренесем на определено място, и преди да вляза на това място ми се яви индиански вожд, с цветни пера на главата, тъмна, права, черна и дълга коса, с изрисувани черти по лицето си и кожени дрехи. Държеше една торбичка в ръце, като кожена кесия за монети от миналото. Изпрати ме до мястото, където отивах, направих си медитацията, на тръгване извади една монета от торбичката си, усмихна ми се и ми я подаде. Взех я, не си говорихме, а по-скоро комуникирахме телепатично. Останах с впечатлението, че трябва да запазя монетата за да ми носи късмет и още пари. Медитацията приключи.

На връщане към къщи се качих в метрото. Под седалката срещу мен видях монета! Веднага се сетих за вожда и си казах, това е знак! Много хубав знак! Все пак не я взех веднага, казах си ако никой друг не я вземе докато съм там, значи е за мен. Като че ли винаги имаме нужда от още доказателства и потвърждения, такива сме си ние хората. На всяка спирка имаше хора, но на това място така и никой не седна. Най-накрая преди слизане я взех със себе си и вече бях убедена, че това е монетата, която ми даде духовния водач, който ми се яви.

Ангелски знаци МонетаРазбира се не е важна стойността й, а цялата история около нея. Запазих си я за късмет. Още в онзи момент знаех, че това ще бъде история, която искам да споделя с вас, да ви вдъхновя и да опитате и вие! На същата нощ пак го сънувах.

На следващия ден, след медитацията за финансов просперитет, намерих пръстен. В първия момент помислих, че е златен, но после като го разгледах се усъмних. Казах си обаче, какъвто и да е, тази медитация има невероятен ефект и ще привличам все повече и по-големи материални придобивки. Отидох до златарско ателие и помолих да проверят пръстена. Бижутерът го погледна с просто око и възкликна „Златен е!“, после обаче си сложи специалната лупа, огледа по-добре и каза „Не, не е златен…“ в този момент си помислих „E, да, знаех си че не е златен“ и бижутерът продължи „Платинен е!“ …

Ангелски знаци ПръстенС други думи, не си поставяйте граници, защото понякога Вселената иска да ви изпрати повече, отколкото вие сте си пожелали или сте си мислели, че ще получите.

Историята не свършва до тук, продължават да идват и други бизнес предложения и т.н. Ако искате и вие да постигнете така желания финансов просперитет, може да гледате моето видео за Табло на Желанията или да се свържете с мен по имейл info@kamydova.com или Skype kamydova , за да проведем заедно тази медитация и да ви кажа за още начини да материализирате намеренията си. Успех!

 

 

 

 

 

Comments

comments