Предсказания

От повече от 15 г практикувам различни гадателски методи,  имам удоволствието да споделя с вас своите знания и умения като ви предлагам следните услуги:

 1. Знаците на ангелите – Това представлява гадателска табла с 12 полета: Пари, Кариера, Житейска цел, Деца, Семейство и приятели, Здраве, Духовен път, Психическо развитие, Да или Не, Кога ще се случи, Дом и Романтика. Според въпросът ви, ще избера около 5 теми които са най-близо по смисъл. Например ако питате за Любов, отговорът ще съдържа колонки – Да или Не, Кога ще се случи, Романтика, Дом, Деца, Семейство и приятели.
 2. Ангелски Таро карти – 78 гадателски карти с ангелски  съобщения. Разновидност на традиционното Таро, но с по-позитивни и деликатни тълкувания.
 3. Гледане с 3 Ангелски Таро карти: Минало, Настояще и Бъдеще.
 4. Гледане с 10 Ангелски Таро карти: Настоящата ситуация, Сегашните предизвикателства, Основата на проблема, Миналото което е повлияло ситуацията, Настояще, Близко бъдеще, Как можете вие да повлияете на ситуацията, Влиянието на околните, Надежди и страхове, Краен резултат.
 5. Традиционно Таро. Според вида на въпроса ви (любов, здраве, кариера, друго) и начините на подреждане варират. Но като цяло очаквайте следното:
 6. Гледане с 7 Таро карти: Миналите влияния, Настоящето, Бъдещето, Начините на действие, Отношвнието на другите, Възможните трудности, Краен резултат.
 7. Годишна Таро прогноза 13 карти – включва предсказание за предстоящата година, подробно описание за предстоящите 12 месеца, както и обощение за целия период.
 8. Гадателски карти Житейска цел – 1 карта – но една от най-важните карти! Различното при това гледане е че то е валидно за вас завинаги, тоест не се променя във времето както останалите предсказания. Чрез картите Житейска цел можете да разберете каква е вашата мисия в живота, в кои дейности имате талант, кои професии ви прилягат. Включва 1 въпрос (1 до 3 карти) / 30 минутна сесия
 9. Realm readingЛична характеристика, която показва от кой вид Земни ангели сте. Ще получите подробно описание за личностната характеристика (характер), Житейската цел (мисията ви в този живот), физически характеристики (външен вид), взаимоотношенията ви с останалите и с кого си допадате, както и още интересни подробности. Тази характеристика се прави по веднъж, тя ви е за цял живот и не се променя!
 10. Гадателски карти Лечение с Архангел Рафаил – това предсказание ни насочва как да разрешим здравословния си проблем, какво да променим в собственото си поведение, това са ангелски послания, които трябва да се използват само като допълнение към вашето съществуващо лечение и в никакъв случай не замества прегледа при лекар! Към всяка карта има и съответната кратка молитва към Архангел Рафаил, Ангелът на лечението, която също ще ви бъде изпратена. Включва 2 въпроса (3 до 6 карти на въпрос) / 30 минутна сесия
 11. Гадателски карти Ангелите на Романтиката – предсказание свързано с въпросите ви относно любовта, партньора, търсенето на сродна душа, но също така може да се използва и за взаимоотношенията ви с други хора, които обичате – приятели, семейството ви, колеги, всякакъв тип връзки.
 12. Гадателски карти Предишен живот – искате да узнаете какъв е бил Предишния ви живот? Какви уроци трябва да научите от минал живот, върху какво да работите в настоящето за да живеете по-добре, да сте по-здрави, щастливи и обичани? Гледането с тези карти ще ви помогне да разберете шаблоните, които се повтарят в ситуациите и поведението ви, за да можете да преодолеете негативните блокади.
 13. Медиум карти Разговори с Отвъдното – тези специални карти ви позволяват да получите съобщения от починали близки. Може да попитате ваш покоен приятел или роднина въпрос и да получите отговори, които ще ви помогнат да преодолеете скръбта си. Гледането включва 2 въпроса (1 карта на въпрос) от вас към вашия починал близък, както и всички послания, които той/тя ви изпраща чрез медиум сесията. Ще получите всичко записано на дигитален файл, а ако се провежда на място, сесията е около 30 минути.
 14. Гадателски карти с Архангели – Архангелите са много силни, мъдри и любящи водачи, които могат да ни мотивират и лекуват по чудни начини. С тези архангелски карти ще получите отговори на важни за вас въпроси и ще призовете архангелите да ви помогнат. Чрез тях също може да попитате за името на своя Ангел Хранител и Архангелът, който бди над вас. Включва 1 до 2 карти, както и интуитивни послания от вашите ангели.
 15. Предсказание с Таро карти Феи – 78 гадателски карти с приказни съобщения с феи – горските ангели. Разновидност на традиционното Таро, но с по-позитивни и деликатни тълкувания. Имат вдъхновяващи и окуражаващи послания, много подходящи за предсказания относно лични въпроси.

Гледане на карти, дава отговор на конкретен въпрос, както и цялостна прогноза за определен период от време. Много често, когато поръчате 1 вид предсказание, аз използвам и допълнителни методи, напълно безплатно, ако отговорът на въпросът ви не е излязъл ясен и конкретен.

Поръчай

 

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress

Всички международни поръчки ще бъдат с начислена стойност на доставката От Канада до България Отмяна