Рейки инициация / обучение

За учениците в България – инициациите се правят дистанционно, консултациите по Skype и Facebook

Рейки инициация – Рейки ниво 1

Ще научите основните принципи на Рейки, исторически факти и същността на тази духовна практика. Ще се запознаете подробно със 7-те основни енергийни центъра в тялото (чакри), позициите на ръцете при Рейки сеанс. При инициацията Рейки енергията ще започне да протича свободно (и постоянно) през Вас, ще можете да лекувате себе си, други хора, животни и растения. Ще можете да зареждате с лечебна Рейки енергия храни и напитки, предмети. Рейки инициацията протича в рамките на един ден (около 4-5 часа), като започва с лечебен пречистващ сеанс. Лекциите и инициациите (настройките) се извършват индивидуално. Ще получите учебни материали и сертификат за завършен курс.

Цена за Рейки I ниво: 200 $

 

Рейки инициация – Рейки ниво 2

След като бъдете инициирани във второ ниво, енергията Ви значително ще се засили. Ще бъдете посветени в три всещени Рейки символа – символ за Сила, Ментално-Емоционален символ и символ за Разстояние. Ще можете да изпращате Рейки енергия независимо кога и къде. Да влияте на ситуации и взаимоотношения в миналото, настоящето или бъдещето, да изпращате енергия на разстояние – на хора, животни и растения, където и да се намират те! Можете да пречиствате помещения от негативни енергии и влияния, да пречиствате и зареждате предмети и да си изграждате защита. Да лекувате физически болки, душевни страдания, духовни и психически блокади, емоционални травми. Рейки инициацията протича в рамките на един ден (около 4-5 часа), като започва с лечебен пречистващ сеанс. Лекциите и инициациите (настройките) се извършват индивидуално. Ще получите учебни материали и сертификат за завършен курс.

Цена за Рейки II ниво: 350 $

 

Рейки инициация – Рейки Мастер

При Рейки ниво 1 работим най-вече на физическо ниво, при Рейки ниво 2 вече се съсредоточаваме върху емоционално-менталните проблеми, а при Мастер нивото работим глобално и най-вече върху духовния път. След настройката в трето ниво (Рейки Мастер), ще се увеличи нивото на енергията Ви, ще се засили интуицията Ви, връзката Ви с Вселената, ще промените живота си към по-добро! Ще можете да пречиствате кармични блокади, да изпращате загубени души в светлина. Ще бъдете посветени в свещения Мастерски символ, чиито приложения са много и ще бъдат описани подробно в учебните Ви материали. Рейки инициацията протича в рамките на един ден (около 4-5 часа), като започва с лечебен пречистващ сеанс. Лекциите и инициациите (настройките) се извършват индивидуално. Ще получите учебни материали и сертификат за завършен курс.

Цена за Рейки Мастер ниво: 450 $

 

Рейки инициация – Рейки Мастер-Учител

С последното 4-то ниво наречено Рейки Мастер-Учител, ще се научите как да инициирате други хора в Рейки. Рейки инициацията протича в рамките на един ден (около 4-5 часа), като започва с лечебен пречистващ сеанс. Лекциите и инициациите (настройките) се извършват индивидуално. Ще получите учебни материали и сертификат за завършен курс, който Ви дава право да преподавате.

Цена за Рейки Мастер-Учител ниво: 750 $

 

Важно:
След Рейки инициация, следва период на пречистване (21 дни), по време на който е възможно да изпитате временни неразположения като: главоболие, гадене, разстройство, температура, болки в гърлото, грипоподобни състояния. Възможно е да сте по-чувствителни, да плачете безпричинно, така пречиствате стари блокади. Това са естествени процеси и преминават бързо, обикновено до 24 – 48 часа.

Подготовка:

В деня преди инициация и настройка, както и първите няколко дни след това, да не се приема алкохол, да се пие много вода, да не се ядат мазни и тежки храни, дайте си почивка.

Повече информация за Рейки: виж тук
За записване: info@kamydova.com

Рейки Мастер-Учител: Ками Дова / Регистриран Рейки практикуващ към Канадската Рейки Асоциация

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress

Всички международни поръчки ще бъдат с начислена стойност на доставката От Канада до България Отмяна