Годишна прогноза с ангелски карти

Картите Таро предсказват ли бъдещето?

Моята цел не е да имам много клиенти. А малкото, които ще ме разберат да извлекат ползи от гледането на карти, което практикувам. Дори написвайки тази статия аз знам, че ще загубя клиенти. Но ако не сте готови да разберете какво мога да направя за вас и как ще съм ви полезна, няма смисъл да си губим времето взаимно. Ако ангелите ви изпращат послания, вие не следвате нито една препоръка и после ме питате защо не се е случило, не е имало смисъл изобщо да си гледате с Ангелски карти.

Преди мислех че картите показват бъдещето. Сега знам, че те са просто добър съветник. Курсът на Дорийн Върчу ме научи да погледна по изцяло нов начин на картите. Сега споделям този опит с вас. Не, аз не предсказвам бъдещето! Не съм „врачка“! Вашето бъдеще зависи от вашите действия. Аз мога да ви насоча по пътя ви, с помощта на ангелите!

Вече написах една статия на тема Как се гледа на карти, и друга със заглавие Таро картите, съветник, а не зависимост. Имам още какво да кажа по темата и ето я и третата статия! Дано ви е полезна!

Времената се менят, а с тях и нашите разбирания за много неща от живота. По същия начин Таро картите са били създадени като карти за игра, след това са се превърнали в средство за предсказание, а сега са наш помощник! Те са съветници! Има въпроси, на които може да се предрече крайния резултат дали ще е положителен или отрицателен, но като цяло е неправилно да се казва че предсказват бъдещето. Какво имам предвид? Например имате въпрос „Как ще се развие моят частен бизнес?“ Падат ви се карти, които посочват, че има нужда да направите по-задълбочено проучване преди да преминете към действие, че не ви очакват кой знае какви финансови успехи, че ще има трудности. В този случай има два изхода. Ако сте човек със стари разбирания и предразсъдъци, ще кажете „Излязоха ми лоши карти, няма да го започвам този бизнес“ и ще се откажете. След като не работите и успех няма да има, то е логично. (Има и вариант да започнете работата, без да сте разбрали какво ви напътстват ангелските карти и с лекота да заявите „онази врачка не позна“ …) Ако сте обаче човек, който е чел и другите ми статии и вече разбира как да използва картите в своя полза, ще си кажете „Аз не искам да се отказвам. Картите казаха да се подготвя. Ето, ще направя бизнес план. Ще потърся и професионална помощ. Ще има трудности, естествено, но това няма да ме спре. От самото начало е нормално да не печеля много, това идва с времето.“ Ще продължите работа следвайки ангелските съвети, които картите са ви изпратили. След няколко месеца ще се върнете при мен с широка усмивка, и ще ми споделите ще всичко върви наред!

Чувала съм и израза „Ще чакам да ми се сбъдне!“ Не става така. Не чакай! Действай. Сбъдни го! Картите ще ти покажат КАК! Те няма вместо вас да свършат работата. Таро ви дава ИНФОРМАЦИЯ. От вас се изисква ДЕЙСТВИЕ. А не че картите магически ще задействат всичко сами, моля ви разберете го това! Бъдете по-активни, по-отговорни!

Разбира се има и много от вас, които се вслушват в небесните послания и извличат само ползи. Дори в моменти, когато нещата са неизбежни, човек поне намира утеха в това, че е бил предупреден и подготвен.

Не ме питайте „Какво да правя с живота си“ Ако търсите отговор на този въпрос, ще ви е по-полезен курса Житейска Цел. Питайте „Имам план А и план Б, а може би и трети вариант, кой да избера? Кой ще ми донесе най-много ползи и ще е най-близко до моята мисия?“ Така ще си бъдем от най-голяма полза!

Същото се отнася и до въпросите „Какво ме очаква в близкото бъдеще“ – Да, картите могат да ви отговорят, ще ви дадат насоки за предстоящите събития, и те ще се случат ако вие не предприемете никакви промени и се оставите на течението. Аз лично не съм почитател на този пасивен подход – питай и чакай. Аз обичам сама да си предначертавам бъдещето. Ангелските карти са ми ЕЖЕДНЕВЕН помощник! Пазят ме, съветват ме, окуражават ме! Научих се да ги използвам по по-извисен начин, по-духовен начин, и това искам да споделям с вас! Попитайте Ангелските карти за СЪВЕТ, а не за „присъда“. Вие можете всичко да постигнете! Вашите духовни водачи работят с вас през цялото време. Можете сами да се научите да си гледате на карти чрез Курса за Предсказания с Ангелски карти, който вече съществува и в Самостоятелен онлайн формат.

Запишете се за новините на сайта, за да получавате всички интересни и нови материали първи! Ще се радвам да напишете своите коментари и въпроси под статията, така ще развием темата заедно, тя далеч не се изчерпва с написаното. Готови ли сте да получите Ангелски Напътствия?

Comments

comments