Таро картите – съветник, а не зависимост

В тази статия ще научите какво представляват Таро картите, в частност Ангелското Таро, как и кога е най-добре да се допитваме до тях, без да прекаляваме. Картите няма да ни навредят, но ако задаваме твърде много и сходни въпроси, самите отговори ще бъдат неясни и противоречиви. С други думи питайте веднъж, а не докато не получите отговора който ви харесва. Ако искате да прочетете за видовете карти и тяхната употреба, вижте тук.

3 Angel Tarot cards reading

Какво представляват Таро картите – Таро е възникнало в Италия като игра на карти още през 15ти век. Много скоро след това хората обаче са започнали да го използват като средство за предсказания.

Каква е разликата между Таро и Ангелски Таро карти – Ангелското Таро произлиза от традиционното Таро. Картите са създадени на основата на първоначалните значения, но самите рисунки и описания са заместени с по-деликатни изображения и думи; Ангелските Таро карти имат за цел да ви предупредят и да ви насочат, те отразяват както положителната, така и тъмната страна на живота, но поднасят информацията по много по-нежен и поощряващ начин, без да плашат хората с карти като Смъртта, Обесеният и т.н. които ще срещнете в традиционното Таро. И двата вида са еднакво прецизни и е въпрос на лично предпочитание, кои ще използвате. Едните не са „по-добри“ от другите.

Можете да научите повече за историята и приложението на Таро картите в онлайн Курса за Предсказания с Ангелски карти.

Как работят Таро картите – Някои хора мислят, че картите са толкова тайнствени и могъщи, че каквито карти им се паднат, те предначертават по магически начин бъдещето им. Затова се страхуват да си гледат, защото ако не харесат картите се чувстват нещастни и обречени. Ще разберем след малко, че това схващане е погрешно. Предсказанията с карти (всички видове карти) функционират по следния начин – първо трябва да зададете конкретен въпрос и да се концентрирате върху него; след това по закона за привличането човекът който тегли картите (самите вие или гадателя) ще изтегли картите с най-близко значение до отговора, който духовния свят иска да ви посочи. Тоест изтеглените карти зависят от зададения въпрос. И това не е всичко! Картите показват най-вероятния изход от ситуацията, ако продължим в същата посока и със същите методи. Ние обаче имаме свободна воля, затова ако не ви харесва това, което картите ви показват, приемете го като съвет – промени отношението си, промени гледната си точка, промени подхода си към ситуацията и ще промениш изхода. Всичко зависи от вас! А не от картите! Те само ви помагат, насочват и окуражават. Моля ви, не позволявайте Таро картите или който и да е друг метод за предсказване да диктува решенията и живота ви. Всеки човек трябва да взема решения сам и да носи отговорност за тях. Ако слушате интуицията (сърцето си) няма да сбъркате. Гледайте си на карти за да потвърдите или отхвърлите вашето предчувствие, но не и да се водите сляпо и против волята си!

Пиша  тази статия, защото ставам свидетел на не един случай, в който хората по една или друга причина стават зависими от предсказанията и като че ли спират да разсъждават, спират да поемат отговорност за деянията си и чакат картите да ги напътстват. Не, мили хора! Не по този начин работи Таро. Картите са само един инструмент във вашите ръце. Но вие трябва да имате идея, посока, да сте здраво стъпили на земята и чак тогава да посегнете към инструмента. Лежейки и хленчейки в леглото, инструмента няма да заработи сам по себе си. Нужно е да бъде хванат здраво в ръце!

Давам ви пример: Човек пита „Какво е бъдещето на романтичната ми връзка“ и му се падат само карти от рода на „спорове“, „зависимост“ и „раздяла“. Това не означава, че връзката му е обречена. По-скоро означава, че ако продължава да спори с партньора си, да позволява единия да зависи от другия и не правят компромиси, това ще доведе до раздяла. Но ако този човек промени отношението си и методите си, то и изхода от ситуацията ще се промени, и ако след седмица си гледа отново по същия въпрос, вече и крайния резултат ще е различен, защото е задействал промяната.

Затова ако днес си гледате на карти, и се чудите кога най-скоро можете пак да попитате същия въпрос, отговорът е – след като е имало някаква промяна в обстоятелствата. Ако през следващите 5 дни тези двамата все още се карат и всичко е по старо му, няма смисъл да задава същия въпрос.

Други случаи, които показват че човек се пристрастява към гледането на карти или не приема нещата сериозно е когато започне да задава твърде много и излишни въпроси, чиито отговор може да потърси директно от партньора си. Например „изневерява ли ми Х“, „има ли чувства към мен“, „защо ме търси“ и т.н. Мое лично мнение е, че тези неща можете да попитате директно човека, който ви вълнува, а не да питате картите. Не че няма да ви насочат, но не бива да се прекалява, а и човешките взаимоотношения не бива да бъдат измествани от други неща. И въпроси защо нещо е било в миналото също нямат много смисъл. Използвайте картите да ви дават насока за бъдещето и да бъдат положителен метод и ваш съветник.

И не забравяйте, крайното решение е ваше, отговорността от последствията също. Ангелските Таро карти могат да ни спестят много трудности и разочарования, ако се използват умерено и отговорно.

Искаш да поръчаш своето гледане с Ангелски карти? Запиши се тук.

Ками Дова – Сертифициран Гадател с Ангелски карти от Дорийн Върчу

Comments

comments