Kamy Dova Certified Realm Reader

От кой вид Земен Ангел си?

Обичате ли ангелите? Колекционирате ли ангелски статуетки, картинки? Обичате ли да помагате на другите? Общителни ли сте? Толкова сте чувствителни, че ви е трудно да слушате за проблеми. Вие сте усмихнат и щастлив човек! Вероятно с поне малко наднормено тегло. Често се тревожите и извинявате? Обичате правилата. Обичате да се харесвате на другите.
Ако на повечето въпроси отговорите с ДА, това означава че сте прероден ангел! А какъв точно вид ангел ще научите от Личната Характеристика

Ако пък сте запленени от практическата магия, обичате Земята, вие сте силна личност и не обичате да губите време в празни приказки, вероятно имате сърдечни проблеми, изглеждате (или се държите като) по-възрастни отколкото сте, родени сте научени и обичате да учите околните, когато отговаряте на въпроси го правите подробно и в детайли, обичате да четете книги и да гледате филми за древните епохи, имате ясновидски способности – то най-вероятно сте от Мъдрите хора (Мъдреци), тези които в предишен живот са били духовни учители, магове и сте имали вече няколко прераждания на Земята. Каква е вашата житейска цел, моделите на взаимоотношенията ви с околните и как да ги използвате по хармоничен начин, кои са характерните черти на хората от вашия вид и още много интересна и полезна информация ще научите от Личната характеристика или т.н. на английски Realm Reading (буквално преведено „определяне на вида / йерархията)

Основните видове Земни Ангели са: Преродени ангели (в интернет ще ги намерите още преведени като въплътени ангели); Преродени елементали (въплътени елементали) – това са горските ангели, феи, елфи и т.н.; Звездни хора и Мъдреците (въплътени магьосници, вълшебници, вещици, шамани, жреци и заклинатели).

От комбинирането на няколко основни вида се получават хибридните видове: Мистични ангели, Рицари, Джинове, Атланти, Херувими, Мистични звезди, Космически ангели, Мистични ангелски звезди, Леприкони, Русалки и други. Повечето видове се разделят на подвидове.

Определянето на вашата принадлежност към даден вид земни ангели се извършва на базата на две неща: 1. По ваша снимка се изучават специфичните за вида ви физически характеристики (цвят и дължина на косата, цвят и форма на очите и веждите, форма на лицето, устните; тегло, ръст, структура на тялото, обичайна поза и т.н.) и 2. Според чертите на характера ви, които се проявяват в отговорите на въпросника, който получавате при заявка за личната характеристика.

С резултатите си получавате:

  • определяне на вашия вид земен ангел, тоест кои и какви сте били в предишен живот/и;
  • описание на вашата външна характеристика (по нея ще се научите да забелязвате хора от вашия вид)
  • описание на личните предпочитания или характера на хората от вашия вид;
  • вашата житейска цел, с каква мисия сте дошли на земята; взаимоотношенията ви с другите хора и с кои видове земни ангели си подхождате най-много;
  • на последно място, но не по важност ще научите какво да направите за да живеете живота си здрави и щастливи – специални съвети и техники отнасящи се до вашия вид.

Резултатите не се променят, теста се извършва вендъж и важи за цял живот. Запиши се тук

Ками Дова – Сертифициран гадател / Certified Realm Reader / по курса на Дорийн Върчу (Earth Angel Realms)

Comments

comments